Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot ovat voimassa 01.07.2019 alkaen.

Verkkokaupan tuotteita myy Lastenpuoti Rumpalipoika, Y-tunnus: FI1557187-7

Toimitamme verkkokauppamme kautta tuotteita Suomeen.

Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli keskeytät tilauksen teon ja tilauksen status jää keskeneräiseksi tai peruutetuksi eikä maksua ole suoritettu, katsomme tilauksen peruutetuksi emmekä toimita tilauksen tuotteita. Halutessasi tilata keskeytyneen tilauksen tuotteet, tee kokonaan uusi tilaus.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english).

Checkoutin maksuehdot löytyvät kokonaisuudessaan täältä »

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tuotteet postitse suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Noutopistetoimituksessa paketti toimitetaan valittuun noutopisteeseen.

Toimitustapoina ovat Postin noutopistetoimitus tai Postin kotiinkuljetus.

Toimitushinnat

Postin noutopistetoimitus: 5,90 € (sis. alv 24%)
Postin kotiinkuljetus: 13 € (sis. alv 24%)

Postituspäivät

Postitamme nettitilauksia vähintään kaksi kertaa viikossa. Yleisimmin postituspäivät ovat jokaisen viikon maanantai sekä torstai. Pyhäpäivät siirtävät postituspäiviä seuraavaan mahdolliseen arkipäivään.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@rumpalipoika.fi. Uusien tuotteiden kohdalla palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Palautusoikeus raukeaa mikäli tuotetta on käytetty.

Käytettyinä myytyjen tuotteiden kohdalla palautettavan tuotteen tulee olla siinä kunnossa kuin se on ollut asiakkaalle toimitettaessa.

Viallisen tuotteen kohdalla palautamme rahat suoraan asiakkaan tilille, joten lähetyksen mukana tulevaan palautuslomakkeeseen on laitettava yhteystiedot ja tilinumero, jolle palautus halutaan. Palautamme rahat 2-5 arkipäivän sisällä siitä kun olemme saaneet tuotteen takaisin. Kun palautat tuotteen Postin kautta, maksamme palautuksesta aiheutuneet postikulut ilmoittamallenne tilille.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän värinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta. Tällöin tuotteen palautuskulut tulevat asiakkaan itsensä maksettavaksi. Huomioithan, että suurten tuotteiden rahtimaksut voivat olla kohtalaisen merkittävät.

Huomaa, että verkkokauppaostokset voi peruuttaa ainoastaan ilmoittamalla siitä meille erikseen.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä ilmoitukseksi tilauksen peruutuksesta.

Otettuasi meihin yhteyttä, liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumero, joka löytyy saamastasi vahvistussähköpostista
  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • täytetty tuotepalautuslomake (lataa tyhjä lomake täältä), sekä
  • kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Lastenpuoti Rumpalipoika
Ylikulmantie 394
25330 Kuusjoki

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@rumpalipoika.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lastenpuoti Rumpalipoika käsittelee kaikki asiakastiedot tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.